top of page

Ako vyzerá BURLESQUE kurz?

Hovorí sa, že je to umenie odhaľovania sa a zvádzania, sľubuje sa nahota, ale nie príliš, spomína sa erotika a sexualita, čipka a pančušky, sebavedomie a krivky. Čítali ste o tom, zapáčilo sa vám to, nabrali ste odvahu, prihlásili ste sa a čo teraz? Ako taký burlesque kurz vlastne vyzerá?


  • Je sexy

Keď vám poviem, že si máte priniesť niečo zvodné na prezlečenie a vy si spomeniete na ten čipkovaný kúsok, čo máte vzadu v šuflíku, ktorý ste dostali pred 5 rokmi na Valentína a potom sa zháčite, že to je asi príliš. Tak áno, presne také niečo mám na mysli. Legíny odložte naspäť do skrine, tie si môžete obliecť na aerobic a do kabelky si pripravte niečo ako vysoké nohavičky, body, čipkovaný top či podprsenku, sieťované pančušky a obľúbené opätky. Nezabudnite na červený rúž, kľudne aj ligotavé doplnky a ide sa. Na prvej hodine máte dovolené sa ostýchať, no na ďalšej sa už budete predbiehať, ktorá má krajšie vzorované pančušky a na koniec si budete hromadne objednávať zaujímavé kúsky z internetu a nosiť ich aj do práce pod oblečením ako svoj tajný superkostým. Stavíme sa? :)


  • Je intímny

Hodiny prebiehajú v tanečnej škole, v uzavretej sále, kde len tak nejaký chlap nevkročí. Nechceme predsa niekomu spôsobiť srdcový záchvat, či?


  • Je (ne)tradičný

Burlesque existuje už minimálne 150 rokov, je babičkou striptízu a predchodkyňou rôznych umeleckých žánrov. Preto sa nebudeme tváriť, že máme v meste novinku, no budeme sa venovať trikom, ktoré sa nikde inde nenaučíte. Ako si zvodne vyzliecť rukavičku, pančušky, či podprsenku? Ako rozhýbať boky pri chôdzi na opätkoch, ako si nakresliť dokonalú linku alebo vybrať správny odtieň červeného rúžu? Naučíme sa ako byť neodolateľnými divami.


  • Je tanečný

No žiadne skúsenosti nepotrebujete. Naučíme sa jednoduché a pôsobivé choreografie s rekvizitami aj bez, ktoré budete môcť predstaviť aj doma priateľovi ;)


  • Je priateľský

Strávime spolu nejaký ten ‘piatok’, prekonáme spoločne prvotnú trému, naučíme sa veľa zaujímavostí, proseccu sa nevyhneme a na koniec si spravíme ladies night! Alebo hneď na úvod?


Teším sa na vás dámy!




bottom of page